Navijač uletio u kavez da brani McGregora: "Pomislio sam da je to napad Rusije na Irsku"
Glavna tema u svijetu sporta i dalje je okršaj Khabiba i McGregora, a sada se u centru pažnje našao jedan od navijača koji je u cijelom tom haosu uletio u kavez i krenuo da se tuče s Khabobovim timom.

David Martin se tukao s Khabibovim timom

Navijač uletio u kavez da brani McGregora: "Pomislio sam da je to napad Rusije na Irsku"

Endin Čaušević

Članovi tima Khabiba Nurmagomedova nisu bili jedini nakon meča u kavezu u kojem je još nakon poraza bio i Conor McGregor.

Nakon meča Khabib je preskočio kavez i krenuo u sukob s članovima Conorovog tima, a za to vrijeme u kavezu se McGregor tukao s timom Dagestanca. Međutim, oni nisu bili jedini u kavezu jer su mnogi kasnije na snimku zapazili i jednog navijača.

Naime, radi se o Davidu Martinu koji se u cijelom tom skandalu našao u kavezu i htio da se tuče s Khabibovim timom. On je poznat kao fan Conora McGregora i očito je da je htio zaštiti irskog borca kada su ga napali Khabibovi treneri.

"Ne bih rekao da je to bio samo adrenalin. Više nekako da je preovladao patriotizam. Mislio sam da Rusija napada Irsku. Vidio sam mnogo Rusa da preskaču ogradu i idu na McGregora koji je bio dosta umoran od borbe. Znao sam da moram reagovati i odlučio sam da mu pomognem. Pomislio sam da me moja država treba i da je vrijeme da reagujem. Vidio sam da su vrata kaveza otvorena i odlučio sam da uđem i pomognem svom zemljaku", rekao je Martin.

Ipak, iz UFC-a su osudili njegov potez i poručili mu da je to bilo veoma nesmotreno, te da je veoma lako mogao stradati. Da je dobio bilo kakvu povredu dok se nalazio u kavezu jasno je da bi najviše po džepu dobio upravo UFC. No, čini se da je ovaj Irac veoma ponosan na ono što je uradio, a video svega čak je podijelio na Twitteru.

Top Komentari

K79
koji debil hahahaha
11 5
Alkma
Vidite kako ovo pise napad rusije na irsku ovo su mu amerikanci napakovali da kaze samo oni su miroljubiv i demokratski narod serem im se na predsednika i karakter
7 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi