White: Priča o ponuđenih 15 miliona dolara Khabibu je sr...e broj 1!
Nakon što je pobijedio Conora McGregora, Khabib je dobio veliki broj ponuda iz borilačkog svijeta. Svi žele u oktagon sa njim, počevši od Floyda Mayweathera, pa do velikih MMA zvijezda

Prvi čovjek UFC-a se oglasio

White: Priča o ponuđenih 15 miliona dolara Khabibu je sr...e broj 1!

Midhat Šljivak

Ruski mediji objavili su jučer navodnu izjavu iz tima Khabiba Nurmagomedova da je dagestanskom borcu ponuđeno čak 15 miliona dolara za revanš sa Conorom McGregorom.

Navodno, Khabib je odbio ovu ponudu UFC-a, te im je poručio da želi da se bori sa Tonyjem Fergusonom, nakon čega bi otišao u penziju.

Nakon ove vijesti koja je preplavila svjetske medije, oglasio se i prvi čovjek UFC-a Dana White, koji je na Twitteru uz fotografiju vijesti kratko napisao:

"Ova vijest je sranje broj 1".

Tako je predsjednik najveće MMA organizacije odbacio navode o ponudi, a njemu je sigurno najviše stalo da do revanša između dvije velike zvijezde i dođe.

Top Komentari

Mr.Balboa
Hvala Bogu da nije zainteresovan,jer covjeku niste isplatili ni ona 2miliona jos uvjek cccc!!!
17 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi