Nestvarno je ono što je napravio: Masvidal izgubio 10 kilograma za pet dana

Čeka nas spektakl

Nestvarno je ono što je napravio: Masvidal izgubio 10 kilograma za pet dana

M. Šljivak

Jorge Masvidal uspio je da za pet dana izgubi čak 10 kilograma i sutra će se boriti za titulu velter kategorije protiv Kamarua Usmana.

Masvidal je 'uletio' kao zamjena u posljednji čas. Gilbert Burns je prvobitno trebao biti protivnik šampionu u Abu Dhabiju, ali meč je umalo otkazan nakon što je ovaj borac testiran pozitivno na koronavirus.

Jorge je za pravu ponudu uletio u meč. Ipak, imao je popriličan višak kilograma, pa je pet dana prije borbe vagao čak 87 kilograma.

Međutim, uspio je da prođe vagu. Ona je danas pokazala 77 kilograma i Masvidal će tako sustra u oktagon gdje će imati šansu da postane šampion.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CCdooBClDna/[/instagram]

Naravno, korištene su brutalne metode za prolazak vage i nikako nije lijepo vidjeti kako je uspio da skine kilograme.

Top Komentari

bistrik87
Ja sam znao i vise kad propalim po sedmicu
4 2
Keno
Jao slike lezi kao mrtvac jbt
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi