Nevjerovatan interes za meč Conora i Khabiba: Ulaznice nikad skuplje

UFC napravio pravi posao

Nevjerovatan interes za meč Conora i Khabiba: Ulaznice nikad skuplje

M. Šljivak

Conor McGregor vraća se u oktagon duelom protiv prvaka lake kategorije Khabiba Nurmagomedova.

Meč velikih zvijezda UFC-a na rasporedu je 6. oktobra na UFC 229 eventu u Las Vegasu, a očekivano interes za borbu je ogroman.

Agencije za prodaju ulaznica već primaju rezervacije i mnogi su već odlučili da izdvoje ogromne količine novca za ovu borbu.

Cijene su zaista vrtoglave i kreću se čak do 2.000 dolara. Zaluđenici MMA borbama ne štede novac u ovom slučaju i odlučili su se već da unaprijed rezervišu karte.

Službeno će ulaznice biti puštene u prodaju 15. augusta. Ipak, činjenica da je već ogroman broj njih rezervisan vjerovatno znači da će cijena još dodatno rasti i da će samo sretnici moći da se "dočepaju" ulaznice.

UFC će sasvim sigurno ostvariti ogroman profit i od prodaje prenosa. Prvi čovjek organizacije Dana White očekuje da bi ovo mogao biti najprodavaniji event i očigledno je da je McGregor pravi čovjek za pravljenje biznisa.

Khabib će u ovom duelu braniti titulu i za dva mjeseca ćemo saznati može li McGregor nanijeti prvi poraz čudesnom Dagestancu.

Top Komentari

hercegbih
ko ovo gleda..to one budale sto prate sve rijalitije..i obo je rijaliti pravi...
13 6
Turgut
Ovo sve dogovoreno pihh lud si ako kipiš kartu ili pay per view samo ih činiš većim bogatašima
7 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije