Kamerunskoj zvijeri ponuđena velika cifra za obračun s rukom mašinom
Foto - Screenshot

Ponuda iz Rusije

Kamerunskoj zvijeri ponuđena velika cifra za obračun s rukom mašinom

Midhat Šljivak

UFC prvak teške kategorije Francis Ngannou dobio je ponudu iz Rusije vrijednu dva miliona dolara.

Prvi čovjek organizacije Hardcore FC Toyla Sulaynov ponudio je Kameruncu dva miliona dolara za borbu protiv bare knuckle prvaka Timura Slashchinina.

"Znam da si razočaran platom u UFC-u i da bi volio nastaviti karijeru u profesionalnom boksu. Imam ponudu za tebe za borbu u Hardcore FC protiv mog bare knuckle šampiona Timura Slashchinina. Čekam tvoj odgovor", rekao je Sulaynov.

Ovaj 192 centimetra visoki i 120 kilograma težak borac na omjeru je od 7-1 i sigurno da bi bio novi izazov za UFC šampiona.

Ngannou je prije nekoliko dana odbranio naslov prvaka UFC-a teške kategorije, a sad mu slijedi pauza zbog povrede koljena.

Ugovor s UFC-om mu je istekao, al je on najavio kako nema šanse da će se više boriti za 600.000 dolara po borbi.

Ponuda iz Rusije je na stolu i veoma je privlačna za kamerunsku zvijer.

Top Komentari

user1614932756
Pa kad bi ga ovaj puko bez rukavica ovom sampioncicu bi glava odletila na sibir
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi