Šampionka gola trčala po hotelu i tražila spas: "Srećom, neko je čuo moj vrisak"
Foto - Instagram

Nicco Montano završila u bolnici

Šampionka gola trčala po hotelu i tražila spas: "Srećom, neko je čuo moj vrisak"

M. Šljivak

Nekadašnja šampionka UFC muha kategorije Nicco Montano (32) primljena je u bolnicu nakon što ju je navodno pretukao izvjesni MMA borac Justin Watson.

Ova 32-godišnjakinja objavila je na društvenim mrežama potresnu ispovijest u kojoj tvrdi da ju je Watson napao u jednom hotelu u Texasu.

"Večeras mi je Justin Watson koljenom pritisnuo vrat, gazio mi je lice, udarao, te mi svezao kosu oko svoje šake i okvira kreveta. U sekundi sam se uspjela izvući i gola sam potrčala niz hodnik vrišteći za pomoć. Srećom, neko iz hotela je čuo moju vrisku i došao je u pomoć", napisala je ona i nastavila je:

"Ja sam u Texasu, uplašena sam i ne znam gdje se on nalazi. Trenutno sam u bolnici i sretna sam što sam imala snagu i tehniku da se odbranim", dodala je.

Nicco je u napadu doživjela povrede lica, ali ne radi se o težim povredama i otpuštena je u bolnice.

Oglasi

Na Instagramu se javio i Justin Watson koji je kratko napisao.

"Uvijek postoje dvije strane priče i, vjerujte mi, Nicco i ostatak svijeta bi se trebali što prije otrijezniti", napisao je i dodao je:

"Nema potrebe da se išta objašnjava. Policajci su bili tu, napravili su uviđaj i niko nije uhapšen. Tužno je to što je otišla u bolnicu. Zato kažem da postoje dvije strane priče, a ona pokušava da njena priča bude glavna".

Nicco Montano je 2017. godine postala prva UFC šampionka muha kategorije. Nešto kasnije joj je oduzeta titula zbog nemogućnosti skidanja kilograma.

Potom je pala i na doping testu, da bi u augustu ove godine dobila otkaz u UFC-u.

Justin Watson je nepoznat MMA borac. Ima jedan profesionalni meč u kojem je upisao poraz.

Top Komentari

Maestro
Mislim da je ovde njena priča nije tačna
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi