Nije čudo što mu niko ništa ne može: Scene sa Khabibovog treninga dovoljno govore

Izgleda ogromno, ali trenira na plus 42

Nije čudo što mu niko ništa ne može: Scene sa Khabibovog treninga dovoljno govore

M. Šljivak

Khabib Nurmagomedov se u oktagon vraća u oktobru, kada će se za titulu prvaka lake kategorije boriti protiv Justina Gaethjea.

Pripreme za meč koji se održava 24. oktobra The Eagle je već počeo, a na Instagramu je pokazao sami početak priprema, gdje vozi bicikl kroz pustinju na nevjerovatnih 42 stepeni Celzijusa.

Khabib očigledno ima popriličan višak. Mnogi vjeruju da je šampion 'nagurao' i preko 90 kilograma, pa će imati veliki izazov da ih skine u naredna dva mjeseca.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CDltwh8Ms0_/[/instagram]

Međutim, iako je ranije imao dosta problema da skine kilažu na 70kg, u posljednjim mečevima nije imao nikakvih problema, pa se očekuje i da 24. oktobra bude tačan.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CDjmKjQMacl/[/instagram]

Izgleda ogromno...

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi