Khabib poslao zastrašujuću poruku narednom rivalu: Odvest ću ga u najdublji okean i utopiti ga...

Spremio je pakao za Gaethjea

Khabib poslao zastrašujuću poruku narednom rivalu: Odvest ću ga u najdublji okean i utopiti ga...

M. Šljivak

Khabib Nurmagomedov počeo je pripreme za obračun protiv Justina Gaethjea koji će se održati 24. oktobra.

Nema sumnje da će The Eagle u ovaj meč ući vrhunski pripremljen, a motiv više će mu biti činjenica da će se boriti u čas svog oca Abdulmanapa, koji je preminuo prije mjesec dana u 58. godini života.

Mnogi smatraju da će Gaethje biti najveći izazov u karijeri za šampiona, a Khabib je po svemu sudeći spreman da Justinu priredi pakao.

"Justin je veoma dobar momak i dobar protivnik za mene. Ipak, kada se oktagon zatvori mora biti spreman na sve, a ne samo na boks, jer ja nisam Dustin ili Tony. Odvest ću ga u najdublji okean i utopiti ga. InshaAllah", napisao je Khabib.

Očigledno je Dagestanac odlučio da pruži meč života, što nije nikakvo čudo, jer će ova borba biti za njegovog oca.

Top Komentari

Atromitos
Gluposti, vidi se da je fake hype. Usrali se da ce bit monotono zbog menadzera
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi