"Nije me gledao u oči, bio je slomljen i prije borbe"
Svijet je nestrpljivo čekao duel Khabib - Conor. Na kraju su dobili i više od onog što su očekivali jer se borba iz ringa prenijela i u publiku. Upravo bi to mogao biti razlog žestoke kazne za Khabiba

Khabib o Conoru

"Nije me gledao u oči, bio je slomljen i prije borbe"

Midhat Šljivak

Sedam dana prošlo je od borbe u kojoj je Khabib Nurmagomedov pobijedio Conora McGregora.

The Eagle je meč nastavio i nakon pobjede u publici, a po povratku kući je dočekan kao pravi heroj.

Khabib je odlučio da u oktagonu potpuno razbije McGregora zbog riječi koje je ovaj izgovarao pred borbu. To je i učinio, a istakao je kako je i prije meča znao da će pobijediti.

"Čovjek može svašta reći, ali kada dođete licem u lice i kada vas pogleda u oči, znate šta se događa. On se pretvarao da me gleda u oči, ali sam osjetio da me gleda između njih. Nije me gledao u oči, bio je slomljen", rekao je Khabib, te je dodao:

"Kada sam ga pogledao u kakvom je stanju ušao u kavez, rekao sam bratu da je on već gotov. Brat mi je poručio da ne razmišljam o tome i da se posvetim borbi, ali sam to rekao da mu smanjim brigu", istakao je Khabib.

Šampion sada čeka odluku UFC-a o kazni zbog izlaska iz oktagona, a ona sigurno neće biti mala.

Top Komentari

Chupy
Tako rade pravi borci, u svakom momentu citas protivnika. To samo mogu najbolji.
20 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi