50 cent ponudio Khabibu 2 miliona dolara za borbu, odmah stigao odgovor: Samo mi pošalji lokaciju

Slavni reper nagovara Nurmagomedova da se bori u Bellatoru

50 cent ponudio Khabibu 2 miliona dolara za borbu, odmah stigao odgovor: Samo mi pošalji lokaciju

Još uvijek je borba Khabiba Nurmagomedova i Conora McGregora koju je Dagestanac riješio prekidom u četvrtoj rundi u žiži interesovanja javnosti.

Tačnije, u žiži interesovanja je haos koji je nastao nakon borbe. Khabib je preskočio ogradu oktagona kako bi se obračunao sa članom McGregovorog tima Dillonom Danisom, dok su članovi Nurmagomedove pratnje uskočili u oktagon i nasrnuli na McGregora.

Epilog svega je privremena suspenzija UFC-a za dvojicu boraca, Nurmagomedov je ostao bez honorara od dva miliona dolara, dok se vjeruje da bi Zubair Tukhugov, Khabibov kolega i također UFC borac koji je učestvovao u incidentu mogao biti trajno suspendovan iz ove organizacije.

Nurmagomedov je zbog toga poručio da će napustiti UFC ukoliko Tukhugov bude suspendovan, a sada se u sve uključio i slavni američki reper, poduzetnik i zaljubljenik u borilačke vještine 50 cent.

50 cent je u mladosti bio amaterski bokser, jedno vrijeme je promovisao bokserske mečeve, a danas je brend ambasador Bellatora, konkurentske organizacije UFC-u.

"Mislim da je pogrešno ovo što UFC radi Khabibu, nisu to radili McGregoru. Platit ću dva miliona dolara u kešu još večeras ako će se Khabib boriti za mene u Bellatoru", napisao je američki reper na Instagramu, a ubrzo je stigao odgovor od Dagestanca: "Samo mi pošalji lokaciju".

50 cent je želio poručiti Khabibu da se ne šali, pa je odgovorio: "Mrtav sam ozbiljan Khabib".

"Kasnije ću se baviti Danom Whiteom i tvojim ugovorom. Nije UFC jedina organizacije. Zubaira je također dobrodošao... Znam da je Khabib čovjek koji se drži svojih načela, a nepoštovanje prema njemu je bilo preveliko. McGregor je sretan što Khabib nije ignorisao njegovo tapkanje i nastavio ga gušiti", dodao je u komentarima, između ostalog, 50 cent.

Nema šta, biće zanimljivo vidjeti kako će se stvari odvijati u budućnosti kada je u pitanju Khabib Nurmagomedov i njegova MMA karijera.

Top Komentari

Mr.Balboa
Bravo majstore!50 cent je prepoznao da je Khabib prije svega covjek I ufc ako nece da mu isplati 2miliona,ima neko ko hoce;)
27 0
GGMU
Nek ide jebo Conora i Danu
23 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi