Poznati prgavac ne prestaje šokirati - Objavio fotografiju potpuno gole žene svog narednog rivala
Foto - Instragram

Dillon Danis pravi nevjerovatne stvari

Poznati prgavac ne prestaje šokirati - Objavio fotografiju potpuno gole žene svog narednog rivala

Midhat Šljivak

Najveći prgavac u svijetu borilačkog sporta Dillon Danis nastavlja javno objavljivati eksplicitne fotografije Nine Agdal, djevojke njegovog narednog protivnika Logana Paula. Danas je poželio dobro jutro fotografijom na kojoj je 31-godišnja manekenka potpuno gola.

Dillon Danis nastavlja s prljavim igrama pred bokserski meč protiv Logana Paula koji će se održati 14. oktobra u Manchesteru.

Iz dana u dan MMA borac ovjavljuje eksplicitne snimke i fotografije vjerenice Logana Paula, manekenke Nine Agdal i ne prestaje s tim usprkos tužbi koju je dobio od ove 31-godišnjakinje.

Danas je svojim pratiocima poželio dobro jutro na nevjerovatan način. Objavio je fotografiju potpuno gole Nine na plaži i ponovo je uzburkao strasti. OVDJE pogledajte fotografiju.

Oglasi

Treba svakako napomenuti da je Nina tražila odštetu od Danisa od 150.000 dolara zbog psihičkog maltretiranja na internetu, kao i zabranu prilaska.

Sigurno je da prgavi Danis nema namjeru prestati s objavama sve do 14. oktobra kada će se suočiti s Loganom Paulom u ringu. U tom meču je popriličan autsajder jer se radi o čovjeku koji je mnogo poznatiji kao grappler.

Udaračke tehnike su mu mnogo slabije. Zbog toga je Paul i favorit protiv 30-godišnjaka koji je u prošlosti mnogo više pričao nego što se borio.

Često sebe zna nazivati najboljim borcem na svijetu. Slavu je stekao tučom protiv Khabiba Nurmagomedova u publici nakon što je Dagestanac uništio Conora McGregora i tvrdio je kako je zadao ozbiljne udarce velikom šampionu.

Što se njegove MMA karijere tiče u dva meča je oba puta slavio prekidom i to protiv poprilično anonimnih boraca. Meč protiv Logana Paula bit će mu bokserski debi.

S druge strane Logan Paul je odradio ukupno tri meča. U dva navrata mu je protivnik bio YouTuber KSI i u njihovim duelima ima poraz i neriješen meč, a radio je i osam rundi egzibicije protiv Floyda Mayweathera.

Oglasi