Eksplicitnim snimcima uništava život manekenke: "J**eš sistem, neka me hapse"

Nevjerovatne scene

Eksplicitnim snimcima uništava život manekenke: "J**eš sistem, neka me hapse"

Midhat Šljivak

Manekenka Nina Agdal tužila je MMA borca Dillona Danisa nakon niza eksplicitnih i uvrjedljivih snimaka koje je objavio na njen račun. To je učinio samo zato jer je ona djevojka njegovog narednog rivala Logana Paula.

Nina Agdal našla se na meti poprilično pomahnitalog Dillona Danisa. MMA borac objavljuje njene eksplicitne snimke i fotografije samo zato jer je djevojka njegovog narednog rivala Logana Paula.

Danis je tako u prethodnom periodu postavio više od 250 objava o Nini. Gotovo sve su bile eksplicitne i uvrjedljive, pa je ona odlučila reagovati i tužiti MMA borca.

Odlučila je tražiti zabranu prilaska, zatvorsku kaznu i odštetu za pretrpljen psihički bol.

"Danis je postavljao necenzurisane fotografije bez pristanka, a zatim je odreženom broju ljudi poslao eksplicitne fotografije. Iz dana u dan je postavljao uznemirujuće stvari uključujući video od prije šest godina kada je govorila o intimnostima u periodu celibata", navodi se u tužbi.

Oglasi

Također, Nina Agdal je istakla kako je Danis koristio hakerske usluge kako bi došao do fotografija i snimaka i zbog svega traži 150.000 dolara odštete.

Isto tako tražit će od suda da Danisu zabrani objavljivanje bilo čega o njoj jer joj njegovi postovi uništavaju ugled, te je zatražila zabranu prilaska i zatvorsku kaznu.

"Podnijela je ogromnu tužbu protiv mene. Traži zabranu prilaska i zatvorsku kaznu. Borba je ugrožena ako odem u zatvor. Ovo je divlje, ali je*e mi se za sistem. Dođite po mene", napisao je Dillon Danis.

On je nakon svega samo nastavio s objavama i odmah nakon tužbe je objavio je još nekoliko ponižavajućih tweetova o 31-godišnjoj manekenki.

Za mjesec dana zakazan je boks meč između njega i Logana Paula. Neprijateljstvo vlada s obje strane i sigurno da će Paul silno htjeti da se osveti.

Oglasi