Novac čini čuda: McGregor i Maywweather jedan protiv drugog?

McGregor je spreman razgovarati

Novac čini čuda: McGregor i Maywweather jedan protiv drugog?

Velika UFC zvijezda i prvak perolake kategorije Conor McGregor rekao je za Telegraph da je spreman razgovarati o borbi protiv penzionisanog boksera Floyjda Maywweathera.

Bio bi to meč u kojem bi oba borca zaradila veliki novac, a za sada nije poznato po kojim pravilima bi se borba održala.

"Otvoren sam za razgovore, pitajte me. Ipak, ja sam taj koji drži ključ ove borbe u svojim rukama. Ja sam ključan za ovu borbu. Volim izazove i volim se boriti. Bilo bi zanimljivo vidjeti tu borbu, ukoliko je to ono što navijači žele, a očigledno je da žele", rekao je McGregor u razogovoru sa novinarom Telegrapha.

Irac j dao veoma zanimljiv odgovor kada ga je voditelj upitao misli li da bi to bila borba od milijardu dolara.

"Meni se sve vrti oko tih brojeva. Ja bih svakako odradio taj meč", rekao je on.

Da li će do borbe zaista i doći i kakav je Maywweatherov stav o ovom pitanju, ostaje da se vidi u narednim danima.

Podsjetimo da McGregor ove subote ima meč za titulu lake kategorije UFC-a, a protivnik će mu u Las Vegasu biti Nate Diaz.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi