Conor McGregor ponovo blistao na pres konferenciji

Novi verbalni okršaj

Conor McGregor ponovo blistao na pres konferenciji

D. Vejo

Nakon što mu je Rafael Dos Anjos otkazao meč usljed povrede stopala, a koji se trebao dogoditi 5. marta, predsjednik UFC-a Dana White, našao je protivnika Conoru McGregoru. 

Riječ je o Nateu Diazu. Na pres konferenciji koja organizovana u svrhu promocije boraca, ponovo je odskakao Irac.

Tokom svake pres konferencije do sada, McGregor je verbalnim putem maltretirao svoje protivnike, pa tako i ovaj put. Na red je došao Nate Diaz, kojem je Irac imao nekoliko riječi da uputi.

"Zbog čega nisi smio da se boriš sa mnom u lakoj kategoriji? Nema veze, prešao sam ja u višu kako bih se mogao boriti sa tobom, Sada mi ne možeš pobjeći", rekao je pred širokim auditorijumom McGregor.

Međutim tu nije bio kraj, na pitanje da već drugi put za redom protivnik predaje meč on je odgovorio.

"Navikao sam na to. Stalno mi se nešto izvlače, prvo je to slučaj bio sa Jose Aldom, a sada i Anjos. Odjednom se desi neka povreda, ali dobro. Kažu da su spremni i onda ih nema. To je sve bio jedan običan dan za mene", dodaje borac.

U težoj kategoriji, Conor kreće po novi pojas. Konkurencija je znatno drugačija nego u prethodnoj, pero lakoj kategoriji.

„Osjećam se dobro i u odličnoj formi se nalazim. Spreman sam da odgovorim na svaki izazov. Kategorija nije bitna, jer u svakoj kojoj se nalazim ta pripada kao i pojas, meni, Conoru McGregoru“, zaključio je on.

Kako je to izgledalo pogledajte u videu...

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi