Održano prvenstvo BiH u kickboxu

Održano prvenstvo BiH u kickboxu

Proteklog vikenda, tačnije u subotu, Trebinje je bilo domaćin drugog dijela Prvenstva BiH u kickbox.   

Pored boraca iz cijele države, na ovom takmičenju učestvovali su i članovi kluba borilačkih vještina Isak iz Zenice. Takmičari trenera Husejina Selimovića su osvojili četiri medalje, i to dvije zlatne i dvije srebrene. 

 

Sa najsjanijim odličjima iz Trebinja su se vratili Bahrudin i Muhamed Mahmić, dok su srebrene medalje osvojili Kenan Skender i Demirel Sivro. Takmičara Isaka još jednom su pokazali kako su među najboljima u državi kada je ovaj sport u pitanju, a posebno se izdvaja Bahrudin Mahmić za kojeg već sada možemo reći da je značajno ime u BH kikboxu.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.