4

Komentari (4)

Emir
To nista ne znaci ako nisu uhapseni, ne znaci da nece biti podignuta optuzba za pojedince, to se nekada zna desiti i mjesecima cak i par godina poslje.
Benjamingst
Tako je Emire, upravu si.
Benjamingst
Inace policija u Nevadi je zafrkana jedna od opasnih u USA...
Svojprisebi
a koga zabole kita kako je u usa? jesi dosadan covjece vise sa tim kako je u usranim sjedinjenim drzavama. Koga interesuje kako je naci ce sebi sigurno zivimo u vremenu tehnologije informacija pa sigurno nismo glupi da se raspitamo ako nas brige a ti jarane se samo nesto kurcis ko ti si u usa. pa ni ja nisam u bosni pa ne govorim nikad evo kad nas je vako kod nas je nako
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.