"Opalio sam McGregoru šamarčinu, baš kako sam obećao"

Tukhugov riskirao UFC karijeru

"Opalio sam McGregoru šamarčinu, baš kako sam obećao"

Edmir Škorić

Ne stišavaju se tenzije od nedjelje ujutro i pobjede Khabiba Nurmagomedova nad Conorom McGregorom na UFC 229 eventu u Las Vegasu.

Khabib je dobio borbu gušenjem irskog borca u četvrtoj rundi, a onda je nastao haos u dvorani. Prvo je Dagestanac preskočio ogradu i krenuoda se obračunava s timom Irca, a u kavezu su članovi njegovog tima napali McGregora.

Među njima je bio i Khabibov sparing - partner i timski kolega Zubaira Tukhugov, koji je udario McGregora i tako očito završio svoju UFC karijeru.

U nedjelju navečer je Khabib objavio fotografiju svog tima na Instagramu i napisao "Volim ove momke. Braća".

Na fotografiji je bio i Tukhugov, koji je dao zanimljivu izjavu.

"Opalio sam mu šamarčinu kao što sam i obećao. Obećao sam da će platiti za svoje riječi i djela. Svi koji misle da sam promašio, kunem vam se, nije bilo ni blizu", kazao je.

Mada ni Irac nije bio nevin u svemu, ima snimka na kojoj se vidi da je udario nekog iz Khabibovog tima. Šokantne scene bile su kulminacija mjeseci svađe dva borca, a sve je dodatno zagrijao McGregor na presici pred borbu, kada je Khabibovog menadžer Ali Abdelaziza nazvao teroristom.

Top Komentari

Chupy
Nazvati nekoga teroristom bez argumenata?!?!?! To je gore 10 puta nego sto je Khabib i njegov tim uradio!!!! Al da je Mc'čiken slucajno Mc'alija......dozivotno bi bio suspendovan, a posto nije, normala, niko nije obratio na tezinu tih rijeci.
31 2
Ismet_Hadziosmanovic
Bravče jedno
0 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti