Conor sa "šljivom" na oku poslao novu poruku - nismo sigurni o kakvoj pobjedi priča
Foto: Instagram

Ne smiruju se strasti nakon borbe McGregora i Nurmagomedova

Conor sa "šljivom" na oku poslao novu poruku - nismo sigurni o kakvoj pobjedi priča

Khabib Nurmagomedov je i nakon UFC-a 229 neporažen. Ruski borac je u borbi godine prekidom u četvrtoj rundi (gušenje) savladao Irca Conora McGregora i zadržao pojas prvaka u lakoj kategoriji.

Međutim, više nego o samom meču i dalje se priča o haosu koji je nastao odmah nakon njega. Nurmagomedov je preskočio ogradu oktagona i krenuo u obračun sa članovima McGregorovog tima, a njegova pratanja se obračunala sa Ircem.

Svemu su prethodile provokacije McGregorovog kampa, a strasti se ne smiruju ni danas.

McGregor je odmah nakon meča poručio da se raduje revanšu, sitne provokacije na račun Nurmagomedova iz njegovog tabora su se nastavile, ali i one u suprotnom smjeru, a sada je i sam Conor poslao novu poruku.

Uz fotografiju, na kojoj su na njegovom licu vidljivi tragovi borbe sa Khbabibom, na svom Instagramu je poručio:

"Izgubili smo meč, ali smo dobili bitku. Rat se nastavlja".

Nije baš najjasnije o kakvoj pobjedi govori McGregor, ali je svakako njegova poruka izazvala dosta komentara i reakcija.

View this post on Instagram

We lost the match but won the battle. The war goes on.

A post shared by Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) on

Top Komentari

Asterix
Ovaj kao da je bio na kosovskoj bitci pa slavi ha ha ha
23 0
GGMU
Pacenik
15 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi