Orao obradovao navijače: Khabib dogovorio narednu borbu

Poznat i protivnik

Orao obradovao navijače: Khabib dogovorio narednu borbu

A. Čaušević

Dobra vijest za sve ljubitelje MMA. Khabib Nurmagomedov ne odlazi u penziju, već se vraća u oktagon i to prije kraja godine. 

Menadžer Ali Abdelaziz je potvrdio kako će se popularni Orao boriti protiv Jusdtina Gaethjea i to u drugoj polovini 2020. godine.

"Bit će to borba između dva najbolja borca u lakoj kategoriji posljednjih godina", kazao je Abdelaziz.

Khabib je ranije ovog mjeseca ostao bez svog oca, mentao i trenera Abdulmanap Nurmagomedov koji je obolio od koronavirusa, a zatim i preminuo.

"Svi razumiju kako je Khabib bio blizak sa svojim ocem i da mu je srce slomljeno, ali Adbulmanap i želio da se njegov sin nastavi boriti", kazao je Abdelaziz.

"Svi smo vidjeli šta je Justin uradio svom posljednjem protivniku. Rastrgao je Tonyja Fergusona na komade", dodao je Khabibov menadžer.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi