"Khabiba smo ostavili na miru, on će da odluči šta želi"

Poštena odluka UFC-a

"Khabiba smo ostavili na miru, on će da odluči šta želi"

M. Šljivak

Khabib Nurmagomedov ostao je prije nekoliko dana bez oca Abdulmanapa.

Legendarni trener preminuo je nakon što mu se zbog koronavirusa pogoršala situacija sa srcem i nažalost nije uspio da dobije životnu bitku.

Khabib se nakon smrti oca nije oglašavao. UFC zna koliko je šampionu sada potreban mir, a Dana White ističe da će organizacija Khabiba neko vrijeme ostaviti na miru.

"Užasno je to što mu se desilo. Svi su potrešeni i znamo koliko Khabib voli oca i koliko su bili blisku. Dat ćemo mu vremena da se oporavi i da napravi šta god treba. Ne uznemiravamo ga, ostavili smo ga na miru", rekao je White i dodao je:

"Trebat će mu vremena da razbistri um i da odluči šta želi. Neko vrijeme ćemo ga ostaviti na miru i dalje ćemo vidjeti", istakao je prvi čovjek UFC-a.

Ovo sigurno znači da Khabib vjerovatno neće nastupiti u septembru protiv Justina Gaethjea za ujedinjenje pojaseva, a ostaje nam da vidimo šta će Dagestanac odlučiti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi