OSP: Radujem se okršaju sa Jonesom

UFC 197

OSP: Radujem se okršaju sa Jonesom

Teme:

Ovince Saint Preux pokušaće za vikend da dođe do privremenog pojasa u poluteškoj kategoriji.

Američkog borca 23. aprila u Las Vegasu očekuje duel sa bivšim prvakom Jonom Jonesom u okviru UFC 197, što će svakako biti ispit karijere za njega.

St. Preux je do sada zabilježio nekoliko velikih pobjeda i zasigurno da sa velikim motivom ulazi u okršaj sa jednim od najboljih boraca u istoriji MMA.

"Nisam imao dosta vremena da se spremim, ali to nije predstavljalo problem za mene, jer sam oduvijek volio izazove. Naporno sam trenirao i mislim da sam u posljednje dvije sedmice svoju fizičku spremu doveo do zavidnog nivoa. Jako sam srećan što sam ovdje i raduje me činjenica što ću imati priliku da se borim sa Jonesom", izjavio je Ovince Saint Preux uoči eventa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije