Nokaut za pamćenje: Borac poletio u zrak, pa nogom zakucao protivnika za pod
Foto - Screenshot

Stravičan kraj borbe

Nokaut za pamćenje: Borac poletio u zrak, pa nogom zakucao protivnika za pod

Midhat Šljivak

Gruzijski MMA borac Otar Tanzilovi na brutalan je način došao do šeste pobjede u profesionalnoj karijeri.

Na GFC eventu Tanzilovi je u četiri minute borbe protiv Brazilca Rafaela Soaresa priredio istinski spektakl, a nesretni protivnik je završio brutalno nokautiran.

Tanzilovi je od samog početka borbe bio bolji rival. Pogađao je Soaresa, nekoliko puta ga je bacao na pod, a zatim je uslijedio spektakl.

Na minut do kraja prve runde Tanzilovi je skočio, a zatim šalje razoran udarac nogom. Pogodio je Soaresa u bradu i ovaj je otišao u carstvo snova.

Nekoliko minuta bilo je potrebno brazilskom borcu da dođe do svijesti, a ovo je definitivno najteži nokaut kojeg je u životu doživio.

Tanzilovi je tako nastavio svoj perfektni niz pobjeda. Na omjeru je od 6-0, a pet od šest pobjeda je upisao nokautima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi