Ovakav obračun i preskakanje kaveza nismo vidjeli još od haosa na meču Khabib - Conor

Nevjerovatne scene

Ovakav obračun i preskakanje kaveza nismo vidjeli još od haosa na meču Khabib - Conor

Midhat Šljivak

Khabib Nurmagomedov napravio je pravi haos nakon meča u kojem je 2018. godine pobijedio Conora McGregora.

Degestanac je preskočio oktagon i krenuo je u obračun s Dillonom Danisom koji ga je vrijeđao iz publike, ali ono što se desilo u Rusiji prethodnog vikenda nadmašilo je i ovaj haos.

Tako je kompletna trenerska ekipa borca Alima Gugova odlučila da se obračuna sa sudijom meča protiv Dzhaddala Alikbekova, a koji je kontroverzno prekinuo meč ovih boraca.

Nekoliko trenutaka nakon što je sudija podigao Alikbekovu ruku, tim poraženog borca je preskočio kavez i krenuo je apsolutni haos i tuča unutar njega.

Ovako je to izgledalo...

View this post on Instagram

После поединка Джаддала Алибекова из Чечни и Алима Гугова из КБР началась массовая потасовка. Как стало известно «Регион online», фанаты кабардино-балкарского бойца решили оспорить судейское решение о победителе. Читайте новость «Регион online» по ссылке в шапке профиля👆 - #дагестан#махачкала#дербент#каспийск#буйнакск#рсо#севернаяосетия#владикавказ#ингушетия#назрань#магас#кбр#нальчик#кчр#черкесск#скфо#кавказ#news_r#регионonline

A post shared by Регион Online (@news_r.ru) on

Top Komentari

Vienner
Seljak sto se borio borio sad plug i ori njive :)) napad na suca dozivoztna zabrana bavljenja sportom
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi