Overeem pobjedu proslavio uz rođendansku pjesmu

Napunio 40 godina

Overeem pobjedu proslavio uz rođendansku pjesmu

Nizozemski MMA borac Alistair Overeem sinoć je na UFC eventu u Jacksonvilleu ostavio 46. trijumf u karijeri i to nakon što je pobijedio Walta Harrisa.

Overeem je napravio nevjerovatan preokret u toj borbi jer je na samom početku bio u knockdownu.

Mnogi i sada ne vjeruju kako je legendarni Nizozemac uspio da se izvuće i na kraju nokautira rivala, a konkretno on se očigledno nije mnogo zamarao razmišljajući o tome nakon meča već je odlučio proslaviti pobjedu na zanimljiv način.

Iskusni borac sinoć je proslavio 40. rođendan, pa je odmah nakon borbe u svlačionici uslijedilo dvostruko slavlje koje je obilježeno rođendanskom pjesmicom.

Kako je to izgledalo možete pogledati u video prilogu kojeg je Overeem objavio na Instagramu:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti