"Partijao sam s ljudima i zatim bih im j***o majke, sestre i rodice"
Foto - EPA

Mike Tyson otkrio šta se dešavalo u mladosti

"Partijao sam s ljudima i zatim bih im j***o majke, sestre i rodice"

M. Šljivak

Mike Tyson iz nedjelje u nedjelju otkriva tajne iz svoje burne prošlosti.

Iron Mike je devedesetih godina prošlog stoljeća bio na vrhuncu slave, a u svom podcastu je otkrio kako je bio prava zvijer i da je u mladosti samo orgijao.

Tyson je opisao šta se događalo tokom ludih dana njegove karijere.

"U mladosti sam bio prava zvijer s novcem. Razbacivao sam se na sve strane, partijao sam sa ljudima i j*****o im majke, sestre, rodice u istom trenutku. Bile su to lude orgije. Bio sam bolestan i nisam znao zašto je to tako. Mnogim djevojkama sam čak kupio automobile", rekao je Tyson.

Naravno, ovakav život je daleko iza Tysona. Jedan od najboljih boksera ikad potpuno živi drugačiji život i rijetkost ga je vidjeti u noćnim provodima.

Trenutno se Mike bavi uzgojem marihuane u medicinske svrhe, a posao mu ide itekako dobro.

Top Komentari

Gari Garinča
Najprimitivniji bokser na zemaljskoj kugli.
3 5
Ivica_Osim8
Ne znam sto svi Tajsu napadaju, što ne kazu da su kurve ove sto se jebu za pare, on je makar iskren i ne stedi sebe
4 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi