Mike Tyson naplaćuje 300 dolara za poruke, a svi žele čuti samo njega
Foto - EPA

Ima nos za biznis

Mike Tyson naplaćuje 300 dolara za poruke, a svi žele čuti samo njega

Midhat Šljivak

Nekadašnji bokserski šampion Mike Tyson ima izuzetan nos za biznis.

Iron Mike je prije nekoliko godina pokrenuo posao s marihuanom, koji mu donosi milione, a sada uzima i poprilično lijepu svotu novca na porukama koje šalje.

Slavne osobe pokrenule su aplikaciju na kojoj 'običnim' ljudima šalju poruke i to naplaćuju poprilično dobro. Tyson je jedan od najtraženijih, pa je na ovoj platformi za samo šest sati zaradio 20.000 dolara.

Tysonova poruka vrijedi 300 dolara, ali očigledno svi žele čuti njegove riječi, pa im nije mrsko dati taj novac.

Pojedine zvijezde iz svijeta sporta naplaćuju samo 20 dolara, ali bez obzira na cijenu, Iron Mike je među najpopularnijim.

Top Komentari

Ante G.
Samo covjek niske radne inteligencije moze napisati ovakav tekst, hvalospijev, velicati nesto bez ama bas jednog jedinog argumenta. Kao prvo, Tajson je svijetu poznat iz dva razloga, jedan je da je bio fantastican bokser, a drugi da je bio jedna nepromisljena budala, koja se kroz zivot vodila razumom a ne emocijom. Bankroti, skandali i sve ostalo, u toku i poslije karijere pricaju o njemu. Na osnovu sto je slavan, posalje poruku i dobije 300 dolara? To je nos za biznis? Davno ste se profilisali u etalon za "zalosno i cemerno". Tuga i jad.
2 6
azmir
Od ovih 5-6 glupana novinari nemogu nista napisti.kad su tako losi zasto uopste citate ovaj portal,kad je nesto bezveze prestanite komentarisati svaki tekst
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi