Pogledajte kako Khabib brutalno glavom prebija protivnika

Od samog početka je dominirao

Pogledajte kako Khabib brutalno glavom prebija protivnika

Midhat Šljivak

Neporaženi šampion UFC-a Khabib Nurmagomedov bez dileme je jedan od najboljih boraca koji su se pojavili.


Čudesni Dagestanac od aprila 2018. godine drži titulu lake kategorije, a koju je branio protiv Conora McGregora i Dustina Poiriera.

Nova odbrana naslova slijedi mu 18. aprila protiv Tonyja Fergusona, a u ovom meču će The Eagle pokušati da dođe do 29. pobjede u karijeri.

U dosadašnjih 28 mečeva je bio poprilično dominantan. Rijetko je ko mogao da mu parira, a od početka karijere Khabib jednostavno uništava rivale.

To pokazuje i video jedne od borbi s početka karijere. Udarci glavom su tada bili dozvoljeni u Rusiji, a Nurmagomedov je to maksimalno koristio.

Doslovno je glavom prebijao rivala koji nije imao nikakve šanse protiv čudesnog Dagestanca.

Top Komentari

Maestro
I oni uzdižu onog irca pa ako dodje do revanš Khabib će ga razbiti ko dijete zvecku Bože me sačuvaj
4 3
Armin29
Strasan borac...
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi