Pogledajte kako se Jones sprema za UFC 197

Bivši UFC prvak

Pogledajte kako se Jones sprema za UFC 197

Jon Jones naporno trenira kako bi što spremnije dočekao UFC 197.

Bivšeg prvaka u poluteškoj kategoriji za vikend očekuje duel protiv nezgodnog Ovincea Saint Preuxa i to će mu biti prva borba nakon godinu i tri mjeseca pauze.

Jonesu je zbog izazivanja saobraćajne nesreće i niza drugih problema sa zakonom oduzet pojas, ali američki borac iz dana u dan pokazuje veliku želju za povratak na sam vrh.

On je u posljednjih nekoliko mjeseci dosta poradio na svojoj fizičkoj spremi, što se može vidjeti na mnogobrojnim video snimcima. Njegovo tijelo doživjelo je veliku transformaciju, a ograman napredak vidljiv je i u mnogim drugim segmentima.

Pogledajte o čemu se radi.

Podsjetimo, UFC 197 na programu je 23. aprila u Las Vegasu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti