Milionske cifre za McGregora i Poiriera
Foto -Screenshot

Dobro će napuniti račune

Milionske cifre za McGregora i Poiriera

Midhat Šljivak

Dustin Poirier i Conor McGregor borit će se večeras u Las Vegasu na UFC 264 eventu.

Obračun dvojice odličnih boraca privlači veliku pažnju, a očekuje se da će prodaja prijenosa biti među rekordnim u historiji UFC-a.

Poznato je i koliko će Poirier i McGregor zaraditi od ovog meča, a obojica će iz borbe izaći bogatiji za nekoliko miliona dolara.

McGregor će samo za nastup dobiti tri miliona dolara, Poirier će uzeti milion dolara, a ove cifre će znatno narasti od prodaje prijenosa.

Procjena je da će Conor uzeti ukupno oko 10 miliona dolara, a mnogo manja cifra ići će na račun Poiriera, ali i on je sasvim zadovoljan sa isplatom od tri miliona dolara.

Conor McGregor tvrdi da ima samo jedan poraz: Brojim samo poraze nokautima, tapkanje i ta sra*a ne

Conor McGregor dao je zanimljiv intervju za ESPN u kojem tvrdi da u karijeri ima samo jedan poraz i to baš od Dustina Poiriera.

Oglasi

Objasnio je Irac kako u MMA sportu broji samo nokaute.

"Moj omjer u MMA sportu je 19 pobjeda i jedan poraz. Ja računam samo nokaute", rekao je Conor i nastavio je:

"Dustinov rekord je 13-2. Jedino što se računa u ovom biznisu je nokaut i sve ostalo je sranje, odluke, tapkanja mi ništa ne znače. Dolazim da ovom čovjeku skinem glavu", poručio je McGregor.

Pobjednik trilogije između Conora i Dustina dobit će napad na titulu UFC-a koju drži Charles Oliveira.

Top Komentari

Ragnar1234
Ubice ga dustin opet , cojek od onog poraza sto ne broji kad ga je Khebib ponizio i da nije bilo sudije ubio bi ga i otad ima pobjedu poslije 2 god tolko je ponizen bio posebno sto je khebib reko nemam se sta sa njim bit imaju momci koji su to vise zhasluzili , i posle kaounoja izhubio je 2 ne mogu se sjetir ko je prva al 2 je porier ubio ga ko djete
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi