Brazilska ljepotica ostavila mnoge u suzama: "Kreće borba za moj život"
Brazilska borkinja otkrila je srceparajuće vijesti i pred njom je najveća borba karijere

Poliana Botelho ima rak

Brazilska ljepotica ostavila mnoge u suzama: "Kreće borba za moj život"

M. Šljivak

Šokantne vijesti objavila je Brazilka Poliana Botelho (34). Poznata borkinja saopštila je kako ima rak i već je počela borba za njen život.

Brazilska borkinja Poliana Botelho objavila je kako ima rak. Ova 34-godišnjakinja objavila je fotografiju iz bolnice i saopštila je kako kreće u borbu za život.

"Još jedna bitka za život. Ova pobjeda će biti moja", poručila je Poliana iz bolničkog kreveta.

Ona će u narednom periodu biti podvrgnuta tretmanima. Izvjesno je da će zbog zračenja izgledati znatno drugačije nego sad, ali jednostavno je prinuđena da to napravi kako bi spasila svoj život.

Poliana Botelho je trenutno ugovorom vezana za Bellator, ali od debija za ovu organizaciju definitivno neće biti ništa zbog stanja u kojem se našla.

Oglasi

U dugogodišnjoj karijeri ova 34-godišnjakinja odradila je ukupno 14 borbi. Sedam ih je odradila u najjačoj svjetskoj promociji UFC-u.

UFC je napustila u junu 2022. godine nakon tri vezana poraza. Odradila je potom borbu u septembru u organizaciji Invicta i odnijela je pobjedu protiv Helen Peralta.

To joj je bila ukupno deveta pobjeda u profesionalnoj MMA karijeri u kojoj ima i pet poraza. Ukupno je upisala šest nokauta.

Treba svakako istaći da je Brazilska vlasnica plavog pojasa u brazilskoj jiu-jitsi, a nosi i crni pojas u Muay Thaiju.

Nadamo se svakako da će ova 34-godišnja borkinja uspješno prebroditi ovu bitku i da će doći do najveće pobjede u životu.

Top Komentari

user1582456981
Zalosno i mnogi ljudi se bore za zivot, moja majka pa i sam ja imamo rak, al poznate licnosti imaju svu paznju a u nasoj drzavi nije moguce ni socijalnu pomoc dobiti a kamol sta vise.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije