Ponovo se priča da je Floyd Mayweather izgubio sve: Taj glupan je švorc...

The Money silno traži novac

Ponovo se priča da je Floyd Mayweather izgubio sve: Taj glupan je švorc...

M. Šljivak

Floyd Mayweather je uz Micheala Jordana i Tigera Woodsa jedini sportista koji je u karijeri zaradio preko milijardu dolara.

Čuveni bokser se bogatstvom uvijek volio hvaliti u javnosti i gotovo da nema dana u kojem ne pokazuje ogromnu količinu novca, nakita i ostalih luksuznih stvari.

Međutim, konstantno se u javnosti pojavljuju informacije kako je zapravo Mayweather pred bankrotom i da zbog toga ovaj 43-godišnjak želi odraditi još neki meč koji će mu donijeti milione dolara.

Njegovi nastupi izuzetno su plaćeni. Broje se u stotinama miliona dolara, a posljednjih mjeseci je bio u pregovorima sa šefom UFC-a Danom Whiteom oko organizacije meča protiv Khabiba Nurmagomedova ili revanša s Conorom McGregorom.

To je ponovo pokrenulo brojne sumnje da Floyd hitno treba novac kako bi pokrio svoja loša ulaganja, a navodno slavni bokser ima i ogromnih problema s kockanjem.

Bivši MMA borac Chael Sonnen nedavno je otkrio kako je Mayweather bankrotirao.

"Floyd je švorc. Zaradio je mnogo novca u prošlosti, ali nije bitno koliko si zaradio, već koliko si sačuvao. A on je glupan glupi", jasan je bio Sonnen.

Njegov nekadašnji prijatelj, poznati reper 50 cent, nedavno je također istakao da je Floydu potreban novac, ali više od toga nije rekao.

Floydov rival iz ringa Conor McGregor je 2018. godine također otkrio da je The Money duboko u kocki.

"Mora se ostaviti kocke. Previše je u tome. Govori kako će se riješiti kockanja, ali opet ponavlja isto. Znam da ima problema, kladi se na sve živo", rekao je McGregor.

Ipak, Mayweather konstantno tvrdi da on još uvijek ima ogroman novac na računima, a njegova vrijednost je navodno oko 600 miliona dolara.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi