Potpuna promjena: Pogledajte novi izgled Conora McGregora

Ponovo je spreman za izazove

Potpuna promjena: Pogledajte novi izgled Conora McGregora

M. Šljivak

Conor McGregor u potpunosti je promijenio izgled.

Jedna od najvećih MMA zvijezdi na svijetu odlučio je da se riječi kose i duge brade po kojoj je godinama bio prepoznatljiv, te se izgledom vratio na početnu fazu karijere.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CFvceIDpNFP/[/instagram]

Tako je Conor obrijao kosu i bradu, ponosno se pohvalio novim izgledom i čini se kako je Irac na nekom novom početku nakon svih negativnih dešavanja u proteklom periodu.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CFp8H3_JZ2H/[/instagram]

McGregor najavljuje i povratak borbama. Sprema se bokserski meč protiv Mannyja Pacquiaa, a ugovara se i MMA meč protiv Dustina Poiriera.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CFnuFrVp47Q/[/instagram]

Prvobitno je bila ideja da Conor i Dustin u Dublinu naprave humanitarni meč, a zatim se umiješao šef UFC-a Dana White koji je spreman da organizuje novi meč ovog dvojca.

Conor se po svemu sudeći vraća i sigurno je da ćemo od njega dobiti još neku borbu.

Promo

Top Komentari

dinass
Presmjesan je
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi