Stigao odgovor iz Mannyjevog štaba: Conor je popio viski ranije nego obično
FOTO - EPA

Stigao odgovor iz Mannyjevog štaba: Conor je popio viski ranije nego obično

A. Beganović

Irska MMA zvijezda, Conor McGregor, objavio je sinoć kako ne želi više čekati ponude od šefa UFC-a, Dane Whitea, te je najavio borbu sa bokserskom legendom Mannyjem Pacquiaom.

Svakako bi meč dvije velike zvijezde privukao dosta pažnje, no ako je suditi po riječima Seana Gibbsona, promotora WBA prvaka u poluteškoj kategoriji, McGregor će sačekati na svoj drugi bokserski meč.

"Conor je juče očito popio viski ranije nego obično. Ali, to je Conor. Ova borba se može dogoditi jednog dana. Manny će se boriti naredne godine, a Conor je samo na spisku onih momaka s kojima se može boriti. Da, bio bi to globalni događaj, borba između dvije svjetske superzvijezde, ali za sada McGregor to samo želi", izjavio je Gibbson.

Podsjetimo, 2017. godine McGregor se borio sa legendarnim Floydom Mayweatherom i iz meča je izašao kao gubitnik.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi