Potrebna mu je podrška: Da li će Alija Mešić otići na Evropsko prvenstvo?

Šest puta je bio prvak BiH u boksu

Potrebna mu je podrška: Da li će Alija Mešić otići na Evropsko prvenstvo?

Samir Mlaćo

Alija Mešić je šest puta bio prvak BiH u boksu u super teškoj kategoriji.

Mešić je iz Živinica, a član je bokserskog kluba Grad Tuzla. Godinama postiže sjajne rezultate, a izborio je i plasman na Evropsko prvenstvo koje će biti održano u Budvi od 10. do 23. novembra.

Podrška od države nema. Ma ko će danas mariti za onima što sate i sate provode kako bi uspjeli i na kraju postali najveći ambasadori države.

Mladi bokser je odlučio preko facebooka zatražiti pomoć. Javno je pozvao sve one koji mu mogu pomoći kako bi na kraju otišao na Evropsko prvenstvo.

Zahvalnost je istakao svom treneru Ervinu Bistriću, te naravno roditeljima.

“Nije sve u potpunosti riješeno, ali ide se ka tome. Podrška je potrebna, nadam se najboljem i da ću otputovati na Evropsko prvenstvo“, kazao je Mešić za SportSport.ba.

Iskreno se nadamo da će Mešić i Bistrić naći svoje mjesto u Budvi, te našu zemlju predstaviti na najbolji mogući način.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi