Poturak: Žao mi je što nisam vratio pojas u BiH

Poražen od Turynskog

Poturak: Žao mi je što nisam vratio pojas u BiH

E. Čaušević

Iskusni bosanskohercegovački borac Dževad Poturak nije uspio da dođe do pojasa WAKO prvaka.

Poturak je sinoć poražen od Michala Turynskog nakon pet rundi i nije uspio da dođe do titule. Iskusni 40-godišnji bh. borac odradio je odličnu borbu, ali na kraju mu to nije bilo dovoljno da dođe do pobjede protiv znatno mlađeg poljskog borca.

Nakon meča Poturak se oglasio na Facebooku i poručio da mu je veoma žao što nije vratio pojas u Bosnu i Hercegovinu. Poturak je čestitao svom protivniku na zasluženoj pobjedi.

"U redu sam. Pokušao sam vratiti pojas u BiH, ali nisam uspio. Dao sam sve od sebe, momak je imao više kondicije i ja mu čestitam. Imali smo jednu jaku i čistu borbu. Ovo je lijepa uspomena iz Poljske. Nemam nikakvih povreda, ali žao mi je zbog pojasa. Hvala svima na velikoj podršci", poručio je Poturak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi