Povratak McGregora u spektakluranom meču
Dva datuma su u igri za veliku borbu

Borba protiv Khabiba do kraja godine

Povratak McGregora u spektakluranom meču

Midhat Šljivak

UFC je do kraja godine odlučio organizovati borbu koju svi željno iščekuju.

Svi naravno žele vidjeti povratak u oktagon irske zvijezde Conora McGregora i to u borbi protiv prvaka lake kategorije Khabiba Nurmagomedova.

Bila bi to borba za titulu i duel kojeg svi ljubiteli MMA spora već godinama željno čekaju, a UFC je spreman za veliki obračun i već su određeni datumi potencijalne borbe.

Domaćin će biti New York, a datum borbe je 6. oktobar ili 29. decembar. Konačnu odluku će donijeti UFC u dogovoru sa borcima i sada predstoje pregovori sve tri strane o svim detaljima.

Izvjesno je da će se borba desiti i to će sasvim sigurno biti veliki spektakl koji se dugo čekao i koji će konačno pokazati koji borac je trenutno svjetski broj jedan u lakoj kategoriji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi