UFC pripremao veliki turnir četvorice boraca, ali...

Plan još uvijek postoji

UFC pripremao veliki turnir četvorice boraca, ali...

Midhat Šljivak

Najveća svjetska MMA promocija UFC radila je na velikom projektu, ali za sada dogovora o sjajnom turniru četvorice nema.

Čelni čovjek UFC-a Dana White pokušao je organizovati turnir četvorice boraca, a na kojem bi učestvovali Khabib Nurmagomedov, Conor McGrogor, Georges St. Pierre i Nate Diaz.

Ipak, do organizacije turnira nije došlo. Iako su borci bili zainteresovani na kraju je sve pokvario ispad kojeg je napravio Conor McGregor u Brooklynu kada je napao autobus sa ostalim borcima.

Za sada UFC nije uspio dogovoriti ključne detalje. Još uvijek se radi na tome, a ako dođe do dogovora u polufinalu će se boriti McGregor i Khabib, te Diaz i St. Pierre.

Pobjednici bi borbi bi se našli u velikom finalu gdje bi odlučili o šampionu uz bogatu novčanu nagradu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti