Nikada nije bolje izgledao: Conor McGregor skinuo majicu i pokazao kakva je mašina

Žestoko se sprema za nove borbe

Nikada nije bolje izgledao: Conor McGregor skinuo majicu i pokazao kakva je mašina

E. Čaušević

Irski borac Conor McGregor želi da se vrati na tron UFC-a i priprema se punom parom za nove izazove.

McGregor u kavezu UFC-a nije bio od januara kada je porazio Donalda Cerronea za svea 40 sekundi. Irac je najavio povratak na vrh i za to se veoma ozbiljno sprema.

Ovaj 31-godišnji borac je tako nakon tri godine uspio da ostvari pobjedu u oktagonu i pokazao je da je ozbiljan u namjeri da ponovo bude broj jedan u ovom sportu.

McGregor je danas na Instagramu objavio nekoliko fotografija sa svog treninga, te je skinuo majicu da pokaže navijačima da izgleda zaista kao mašina.

Mnogi su poručili da McGregor sigurno nikada nije bolje izgledao, te njegove fanove raduje činjenica da se konačno odlučio uozbiljiti.

 Conor McGregor had fans predicting he will become the new UFC welterweight champion after he showed off his bulked up body

Top Komentari

Sejo1979
Pricajte sta hocete mrzite ga koliko hocete ija ga licno nevolim alinje covejk uspijo u UFC sto srugi borci mogu samo sanjati njegovi se rekordi jos drze da se sprema za UFC sigurno se sprema jer White zna da mu je Conor najveca zvjeda i borac jedini koji donosi milione PPV gledaoca White je svjestan toga i zato cu mu dati revans protiv Khabib nakon sto Conor odradi jos jedan mec Dali ce Khabib pristati na to druga je prica najvise sta mu mogu u slucaju da odbije borbu kazniti ga
3 0
Zulfikar
Lako je biti isklesan kad si pimpilica od metat i zilet, hajde budi 190cm, 100 kg i budi isklesan.
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi