Prijeti Furyju: "Unakazit ću te, uništit ću ti karijeru!"

Wilder prijeti svjetskom prvaku

Prijeti Furyju: "Unakazit ću te, uništit ću ti karijeru!"

E. Škorić

Deontay Wilder je 30-godišnji bokser koji je spreman da razbije Tysona Furyja.

Wildera zovu "Bronzani bombarder" pošto je osvojio bronzu na Olimpijskim igrama 2008. godine. Ujedno je i WBC-ov prvak svijeta u teškoj kategoriji i nema poraza u 35 profesionalnih borbi.

Izazvao je sada Furyja, koji je pobijedio u subotu navečer Vladimira Klička u borbi za svjetskog prvaka u teškoj kategoriji. 

"Dolazim po tebe što prije. U januaru imam borbu i nakon toga želim da ujedinim sve naslove i nije mi problem da dođem po njih u Britaniju. Nebitno je gdje ćemo se boriti, želim da sam prvak svijeta", poručio je Wilder, koji je dodao:

"Želim da objedinim sve naslove, želim da to uradim još od Lennoxa Lewisa 1999. godine".

"Zašto spominjete tog košarkaša koji je nedavno postao bokser? Mogu se samo nasmijati. Šarlatan Wilder? Haha", odgovorio je Fury.

"Unakazit ću te tako da te ni tvoji neće moći prepoznati. Ne mrzim te, ali želim da te uništim, kao i tvoju karijeru", prijetio je Wilder.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.