Prodao je staru Ladu da bi finansirao karijeru, a danas u garaži ima zvijeri: Šta to vozi Khabib?

Ima prave zvijeri

Prodao je staru Ladu da bi finansirao karijeru, a danas u garaži ima zvijeri: Šta to vozi Khabib?

Midhat Šljivak

Khabib Nurmagomedov stekao je veliku slavu kroz MMA karijeru.

Neporaženi šampion je radio žestoko i naporno kako bi dostigao slavu, a na njegovom računu je i poprilična svota novca - navodno oko 50-ak miliona dolara.

Malo je poznata informacija da je Khabib morao prodati svoj prvi automobil - Ladu Prioru kako bi finansirao početnu fazu MMA karijere.

To mu se itekako isplatilo. Khabib je sada milioner, a u garaži ima prave zvijeri od automobila.

Od prvog značajnijeg novca je kupio nekoliko BMW automobila iz serije 6, koje je zatim i poklonio, dok on koristi terenca Toyota Tundra vrijednog oko 40.000 dolara.

Ipak, ono što privlači mnogo veću pažnju je Mercedes-AMG GT. Ovu zvijer od 200.000 dolara je dobio od čečenskog vođe Ramzana Kadirova i pored Toyote Khabib je često za volanom ovog automobila.

Također, The Eagle voli i motocikle i posjeduje nekoliko njih, ali rijetkost ga je vidjeti na ulici sa njima.

Top Komentari

Jugovina
Kakva mu je stolica bila jutros? Samo jos to ne znamo.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi