"Prvo ću srediti Stipu, a onda krećem po Joshuu"

Ngannou najavljuje velike stvari

"Prvo ću srediti Stipu, a onda krećem po Joshuu"

M. Šljivak

Kamerunac Francis Ngannou za nekoliko dana imaće meč karijere. Naći će se u oktagonu sa Stipom Miočićem u borbi za UFC pojas teške kategorije i ovaj duel će kamerunskom borcu biti najveći izazov u relativno kratkoj karijeri.

Ngannou je u svojoj glavi već šampion. Vrlo je samouvjeren u pobjedu, a najavio je da će nakon što pobijedi Miočiće krenuti u još veći izazov. Želi bokserski meč sa Anthonyjem Joshuom.

"San mi je postati svjetski prvak u boksu. Volio bih dobiti šansu protiv Anthonyja Joshue. Otvoren sam za taj meč ako se ukaže prilika. Ipak, prvo želim srediti Stipu", rekao je Kamerunac.

Ngannou je pravi hit u posljednjih nekoliko godina. U Parizu je bio beksućnik, spletom okolnosti je došao do šanse da se bori i sada će imati šansu da postane UFC prvak.

Ovaj borac je u karijeru u 12 mečeva doživio samo jedan poraz.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi