"McGregoru bih uzeo dušu"

Prvak velter kategorije o eventualnoj borbi sa Ircem

"McGregoru bih uzeo dušu"

Teme:

Prvak velter kategorije Robbie Lawler šampionski pojas braniće na UFC-u 201 kada će za protivnika imati Tyrona Woodleya.

Upravo ova dva borca gostovala su na WSB-TV-u, a u moru zanimljivih tema svakako se izdvojla priča o eventualnom duelu Lawlera i Conora McGregora.

"McGregor je veliko ime u UFC-u, ali mislim da se ta borba ne bi dobro završila po njega. U slučaju da do toga dođe, ja mu ne bih uzimao vrat, uzeo bih mu dušu", izjavio je Lawler aludirajući na okršaj irskog borca sa Nateom Diazom, kada je prvak perolake kategorije poražen submissionom u drugoj rundi.

S obzirom da je Conor McGregor poznat kao "zlatna koka" UFC-a, nije nemoguće da u skorijoj budućnosti vidimo okršaj dva prvaka. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi