"Ovaj mladić je favorit protiv Furyja, Klička i Wildera"

Pohvale za Anthonyja Joshuu

"Ovaj mladić je favorit protiv Furyja, Klička i Wildera"

Midhat Šljivak

Britanski promoter Barry Hearn smatra da je Anthony Joshua najbolji teškaš na svijetu.

Joshua je nedavno došao do 15. pobjede u karijeri nad Dillianom Whyteom, a Hearn je impresioniran onim što gleda od 26-godišnjeg boksera.

Smatra da je on najbolji bokser teške kategorije na svijetu.

"Mislim da će ih sve pobijediti. Dobio bi ih kad to poželi, ali iz komercijalnih razloga još uvijek nije vrijeme za veliku borbu. Ovaj mladić je već najbolji teškaš svijeta i ako pitate kladioničare, je li Joshua favorit protiv Furyja, Klička ili Wildera, reći će vam da jeste. Oni ne griješe", smatra Hearn, a još je i dodao:

"Njemu je tek 26 godina i ispred sebe ima još minimalno 10 godina karijere. On će dominirati i biće tako dominantan da će to biti teško povjerovati", rekao je Hearn.

Joshua je u karijeri svih 15 borbi dobio nokautom, ali još uvijek nema namjeru ići na pojase svjetskog prvaka teške kategorije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.