"Razgovarao sam s Bogom, rekao mi je da se vratim"

Luda priča 40-godišnjeg borca

"Razgovarao sam s Bogom, rekao mi je da se vratim"

M. Šljivak
Teme:

Nekadašnji Strikeforce prvak i UFC izazivač, 40-godišnji Nate Marquardt, najavio je povratak u oktagon.

The Great je 2017. godine završio karijeru nakon odrađenih 56 borbi, no očigledno da mu one itekako nedostaju, pa se odlučio vratiti.

Interesantan je svakako razlog povratka. Tvrdi da je pričao s Bogom i da mu je on rekao da se vrati.

"Možda će zvučati ludo, ali imao sam san. Razgovarao sam s Bogom, a onda mi je to potvrdio preko dvoje ljudi koje nikad ranije nisam vidio. Svi su mi rekli kako ću se ponovo boriti", rekao je Nate.

Tokom dugogodišnje karijere Marquardt je upisao 35 pobjeda, 19 poraza i dva neriješena meča. Bio je prvak velter kategorije u Strikeforceu, gdje je dobio Tyrona Woodleyja, a bio je u borbi za UFC titulu srednje kategorije.

Tamo međutim nije mogao do pojasa, a pobijedio ga je legendarni Anderson Silva.

View this post on Instagram

A post shared by Nate Marquardt (@natemarquardt) on

Promo

Top Komentari

Syr
Tacno ovi bokseri prime mnogo udaraca u glavu
2 0
Adnanos
Hajde u PM
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi