Rezervisan datum za meč stoljeća: Floyd protiv Conora

Las Vegas u junu domaćin borbe

Rezervisan datum za meč stoljeća: Floyd protiv Conora

M. Šljivak

Floyd Mayweather i Conor McGregor konačno bi se mogli naći u ringu, jedan nasuprot drugog.

Dugo se u svijetu borilačkih vještina govori o mogućem obračunu penzionisanog boksera i najveće MMA zvijezde, ali za sada je sve ostajalo na pričama i prozivanjima s obje strane.

Ipak, američki mediji tvrde kako je borba ovog dvojca sve bliža. Navodno je rezervisan termin za ovu borbu i to u T-Mobile Areni u Las Vegasu, a datum je 10. juni.

Međutim, službenih potvrda još uvijek nema. Vijest su prenijeli određeni mediji, ali gdje ima dima, ima i vatre.

Mayweather i McGregor se već mjesecima unazad gađaju riječima. Obojica žele borbu, a čini se kako bi ona konačno mogla i doći.

Ovo bi sigurno bila jedna od najgledanijih borbi svih vremena i pretpostavlja se da bi donijela nevjerovatnu zaradu borcima, menadžerima i organizatorima.

Interes postoji, još je samo ostalo da se potvrde datumi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi