White otkrio ime McGregorovog rivala

Rival pobjednik meča Nurmagomedov - Ferguson

White otkrio ime McGregorovog rivala

M. Šljivak

Predsjednik najveće MMA organizacije UFC-a Dana White objavio je ime narednog protivnika za Conora McGregora.

Prvak lake kategorije na ljeto će ponovo u oktagon, ali ne u borbi protiv bokserske legende Floyda Mayweathera, već će za imati žestok izazov u odbrani naslova prvaka.

Potvrdio je to predsjednik UFC-a Dana White.

"Ne vjerujem da će biti išta od meča s Floydom. Očekujem da će naredni njegov meč biti u UFC-u i on će braniti titulu lake kategorije protiv pobjednika meča između Khabiba Nurmagomedova i Tonyja Fergusona", rekao je White.

McGregor i Floyd Mayweather se već dugo prozivaju. Obojica su navodno spremna da se bore u multimilionskom meču, ali do dogovora ne dolazi i ova borba teško da će se desiti.

Ipak, Notorious će imati žestok obračun protiv izazivača, a u meču Nurmagomedova i Fergusona će dobiti novog rivala.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi