Pokušao ofarbati auto poznatog borca, a nije vidio da je on unutra: Kazna je bila surova i bolna
Foto - Screenshot

Nevjerovatna scena

Pokušao ofarbati auto poznatog borca, a nije vidio da je on unutra: Kazna je bila surova i bolna

M. Šljivak

Neimenovani muškarac pokušao je ofarbati stakla na automobilu poznatog MMA borca Ricarda Arreole.

Nesretni čovjek je bez ikakvog razloga sprejom pokušao prefarbati stakla na automobilu koji je bio parkiran na ulici. Nije vidio da se neko nalazi unutra, pa je za njega ovaj potez bio poprilično bolan.

Meksički MMA borac nadimka El Loco izašao je iz automobila. Uhvatio je 'napadača', oborio ga na zemlju i zadao mu je nekoliko udaraca kako bi ga naučio pameti.

To nije bilo sve. Natjerao ga je da očisti automobil i nakon svega što se desilo poručio je:

"Ovo je već drugi put da mi se ovako nešto dešava. Oba puta sam bio u automobilu. Ovo nije cool, momak je definitivno lud, ali sam ga uhvatio", istakao je Arreola i dodao je:

"Ovakvi napadaju žene na ulicama. Ne opravdavam se, ali nešto sam morao poduzeti", saopštio je El Loco.

Meksički MMA borac u karijeri je odradio 16 borbi i ima učinak od osam pobjeda i osam poraza.

Promo

Top Komentari

E.Car
Zakon!!! Kako ja ne mogu da naletim na levata sto mi je skinuo ratkape, mislim da bi mu ih kroz nos provukao kao biku!!!
3 1
Mingiling
Ima lud da je papir
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi