Roberto Soldić brutalno uspavao protivnika za minut i po

Brutalan nokaut

Roberto Soldić brutalno uspavao protivnika za minut i po

M. Šljivak

Vitežanin Roberto Soldić odbranio je naslov prvaka KSW-a nakon što je već u prvoj rundi brutalno nokautirao Poljaka Krystiana Kaszubowskog.

Vjerovatno i najveća zvijezda KSW-a, koji nastupa pod zastavom Hrvatske, brutalno je uspavao Kaszubowskog za minut i po.

Do večeras neporaženi Poljak je doživio brutalan nokaut. Soldić je tako potvrdio da je trenutno jedan od najboljih boraca Evrope i odbranio je titulu.

Ovo je Soldiću 16. pobjeda u karijeri (16-3), dok je poljskom borcu ovo prvi poraz u osmom nastupu.

Erko Jun nokautirao Poljaka za 38 sekundi

Bh. borac Erko Jun upisao je treću pobjedu u MMA karijeri.

Na KSW 49 eventu on je nakon samo 38 sekundi nokutirao Poljaka Akopa Szostaka.

Erko je kao favorit ušao u meč. Ipak, niko nije očekivao da će tako lako doći do trijumfa, a Poljak je pao već iz prvog pravog udarca.

Bh. borac je pogodio desnim krošeom Szostaka, ovaj je brzo pao, a Erko je potom na zemlji poslao još nekoliko dobrih udaraca.

Nije poljskom body builderu bilo spasa. Borba je prekinuta i Erko Jun je došao do treće pobjede.

Top Komentari

Keno
Ma bravo kralju legendo
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi