Kad Bosanac nokautira: Soldić legendu poslao na operaciju lica
Foto - Screenshot

Nakon brutalnog nokauta

Kad Bosanac nokautira: Soldić legendu poslao na operaciju lica

M. Šljivak

Bosanac Roberto Soldić postao je prošle sedmice dvostruki KSW šampion.

Nakon što je pomeo konkurenciju u velter kategoriji, Soldić je prošlog vikenda uzeo pojas i u srednjoj kategoriji nakon što je brutalno nokautirao legendarnog Mameda Khalidova.

Vitez iz Viteza, koji se bori pod hrvatskom zastavom, brutalnim nokautom je Khalidova poslao u carstvo snova, ali i na operaciju.

Khalidov ima višestruke prelome kostiju lica, što je potvrdio i direktor KSW-a Wojslaw Rysiewski.

"Slomljena mu je orbitalna kost, a ima još nekoliko fraktura. Morat će ugraditi metalnu pločicu u lice. Operacija je odrađena uspješno, imat će sve uslove da se što bolje oporavi", rekao je Rysiewski.

Robocop je u karijeri na omjeru 20-3, a vidjet ćemo hoće li uskoro napraviti iskorak jer je u KSW-u već završio gotovo sve borce koji su mu bili konkurencija.

Top Komentari

Turskaposla1
ahahhhaahhhhhhaaaaahhhahhgaa "bosanac" ???? hahahahhhaaaaa
0 2
Mele
Soldo je rodjeni sampion, jeste Bosanske krvi, nastupa za komsije, nije problem. Volio bih ga sto prije vidjeti na svjetskoj sceni u MMA. da se tamo dokaze i da zaradi milione.Udarac bez milosti, razvalio ga je bas.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti