Poznati borac brutalno silovao četiri žene, a kazna koju je dobio zaprepastila je sve
Foto - Pexells

Nevjerovatno

Poznati borac brutalno silovao četiri žene, a kazna koju je dobio zaprepastila je sve

M. Šljivak

Nekadašnji kickboxer i MMA borac, 47-godišnji Nizozemac Rodney Glunder, osuđen je na pet godina zatvora zbog silovanja četiri žene.

Glunder je jučer dobio mizernu kaznu od pet godina zatvora za seriju nasilnih silovanja i ova kazna je zaprepastila apsolutno sve zbog načina na koji u izvršeni.

On je osuđen za silovanje prilikom kojih je žene brutalno tukao, a jednu je od njih pokušao i ubiti. Žene su teško povrijeđene, a tjerao ih je da piju i urin.

Sve žrtve su još uvijek u teškom šoku zbog svega što se desilo i zaista je nevjerovatno da nakon ovakvih silovanja i napada Glunder ide samo pet godina u zatvor.

Rodney Glunder je nekadašnja kickboxing zvijezda. Nosio je nadimak 'Tihi ubica', a karijeri je na omjeru od 16 pobjeda i 13 poraza od kojih je većina došla u finišu karijere.

Također, oprobao se i kao MMA borac. U početnoj fazi karijere bio je zaista odličan, ali je potom postao prolaznik koji je za mnoge bio vreća za udaranje.

U MMA je karijeru završio 2012. godine s omjerom od 25 pobjeda, 20 poraza i tri neriješena meča.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi